Billiga Soffbord

Många möbelaffärer har soffbord som kan tyckas vara billiga men som kostar väldigt mycket för vad man tycks få. Det är därför inte konstigt att det finns väldigt många som vill hitta billiga soffbord som ändå håller bra kvalitet och är snygga. Vi tycker det är helt förståeligt och undrar ibland hur ett litet soffbord i trä kan kosta som det gör och därför har vi också skapat denna sida, för att hjälpa dig att hitta det du vill ha.

Vad som kan definieras som billigt måste vara en av de mest subjektiva aspekterna att ta hänsyn till. Men vi kan nog konstatera att de flesta som letar efter ett billigt soffbord knappast vill lägga flera tusen kronor på ett. När vi jämför prisbilden på vad ett soffbord kostar online jämfört med hos lokala möbelaffärer så återstår det att du får billigare soffbord om du beställer online. Där med är det inte sagt att de billigaste soffborden finns att beställa online. IKEA har t.ex. väldigt flera modeller som ligger lågt i pris och där motsvarande modeller kanske inte finns online.

Köp Billigt soffbord online

Det finns bra möjligheter att handla billiga och prisvärda soffbord på nätet. Butikerna nedan har ett bra utbud av soffbord till ett väldigt lågt pris. Glöm heller inte titta till de andra butikerna.

Furniturebox Furniturebox
Furniturebox är en av Sveriges största och mest välsorterade möbelbutiker. Här hittar du ett stort antal soffbord till bra priser och dessutom har de fri frakt och fria returer.

Exempel på billiga soffbord

billigt-soffbord-i-glas

Soffbord i rostfritt stål och glas
110x60 cm

soffbord-i-glas

Soffbord i svartfärgat glas
100x60 cm

billigt-soffbord-i-ek

Litet soffbord i ek
59x36 cm

billigt-och-smidigt-soffbord

Smidigt soffbord med förvaring
69x40 cm

Tips vid köp av billigt soffbord

Att lägga mycket pengar på ett soffbord är kanske inte det roligaste man vill göra. Men ett snyggt soffbord kan samtidigt lyfta upp vardagsrummet och platsen vid soffan. Soffbordet kan både vara en central del i en soffgrupp eller ett bra avlastningsbord framför TV:n.

Billiga soffbord har ofta en tendens att inte vara allt för roliga. De är ofta små, billigt tillverkade och ofta ganska enkla. Vissa modeller kan dock vara helt okej och är man villig att lägga närmare 1000 kr så kan man hitta mycket fint. Glöm inte ta en titt på de butiker vi listar för att se om du hittar något som passar dig och ditt vardagsrum.

Kommentarer är stängda