Köp Online

Om du vill köpa soffbord online eller i alla fall ta en titt på vilket utbud där finns så har du hittat helt rätt. På denna sida sammanställer vi svenska e-butiker som har ett bra utbud av soffbord i sitt sortiment. Vårt mål är att du genom denna sida ska få tillgång till tusentals soffbord från olika tillverkare och återförsäljare.

De största svenska e-butikerna har redan hundratals soffbord i sitt sortiment och detta är denna lyxen som gör att du kan hitta ett soffbord som har rätt storlek, design, funktioner och pris.

Butiker

Länkarna till butikerna tar dig direkt till deras avdelningar för soffbord. Om någon länk är fel eller inte fungerar som den ska, tveka inte att kontakta oss.

Furniturebox
Furniturebox

En av Sveriges största e-butiker när det kommer till möbler och som dessutom har fantastiska kampanjer och priser. En stor fördel är gratis hemleverans och fria returer (om du t.ex. inte är nöjd).
Fri frakt, fria returer

Confident-Living
Confident Living

Med hundratals soffbord i sitt sortiment hittar du här ett av Sveriges bästa utbud. Confident Living har även soffbord från kända märken och designers vilket passar bra om du vill ha lite mer exklusiva soffbord.
Fri frakt & öppet köp

Köp tips för dig som handlar online

Om du vill handla på nätet så finns det en hel del du bör känna till. Fördelarna med ett mycket bättre utbud och ofta till ett mycket lägre pris än vad lokala butiker kan erbjuda så finns där några nackdelar men även rättigheter.

En rättighet är att du som konsument har öppet köp på 14 dagar enligt lag. Det innebär att du har rätt att returnera varan och få pengarna tillbaka om produkten är i sitt ursprungliga skick (inkl. förpackningen). Däremot har du inte lagens stöd i att få frakten för returer betald utan det är upp till butiken att erbjuda.

En nackdel att handla på distans och då online är att du bör undvika all form av förskottsbetalning. Dina möjligheter att få tillbaka pengarna om du gör en förskottsbetalning till ett bolag som försätts i konkurs är mycket liten. Därför rekommenderas det alltid att du använder någon efterskottsbetalning som t.ex. genom Klarna faktura eller kreditkort. Lägg noga märke till att du skyddas bra av kreditkort från t.ex. Visa och Mastercard men inte alls lika bra om du använder betalkort från dem.

Butikerna ovan som säljer soffbord och möbler är trygga företag att handla ifrån men samtidigt ska man som regel inte försätta sig i onödig risk, så välj ett betalsätt som är säkert!

Kommentarer är stängda