Om Sidan

Du har hittat till soffborden.nu som en hemsida helt dedikerad till det där bordet som alltid tycks stå framför soffan. Idén med att skapa en hemsida som hjälper konsumenter att få tips på bra soffbord och var de kan handla dem online kom efter att vi hade köpt en ny soffa och fick leta i ett tiotal butiker innan vi ens hittade något vi kunde tänka oss. Det kanske kan tyckas konstigt med dagens utbud av soffbord men vi hade en soffa med både divan och schäslong vilket gör att utrymmet för ett soffbord i mellan blev mycket begränsat. Om du sedan lägger till lite önskemål om färg och utformning av soffbordet så blir det genast problem.

Det var för oss heller inte svårt att se efterfrågan på en webbplats som kunde guida konsumenter att hitta ett soffbord som passar in i deras vardagsrum eller var de nu önskar att möblera. Kanske är det många som känner att de måste kompromissa när de ska köpa ett soffbord och det tycker vi är fel. Personer vi pratat med håller dessutom med om behovet av denna sida. De instämmer i att de precis som vi köpte soffan för att den skulle vara snygg, skön och praktisk. Det är först efteråt man börjar titta på passande soffbord och då kanske det är försent.

Därför har vi valt att på denna sida samla bilder på soffbord som kan inspirera dig. Vi har valt att tipsa om bra e-butiker online där det finns hundratals soffbord om inte tusentals totalt räknat. Vi hoppas givetvis inte du inte bara kommit fram till vad du vill ha för soffbord utan även vet var du kan köpa det efter ditt besök här.

Partners och samarbeten

Vi har valt att samarbeta med några utvalda hemsidor och företag. Vi har skapat en separat lista för dem här.

Webbhotell och hosting

När vi skulle lägga upp denna hemsida så fanns det några olika webbhotell att välja mellan och efter att ha läst recensioner vad andra kunder tyckt så föll det slutligt på ett webbhotellet Miss Hosting som fått bra recensioner. Förutom att det för oss var viktigt att andra kunder uppskattar webbhotellet då vi tror det är en bra signal för att urskilja gammal frukt så att säga, så tyckte vi även att priset och lösningen som Miss Hosting tillhandahåller är precis det vi eftersöker till soffborden.nu.

Kommentarer är stängda