Runda och ovala soffbord

Runt soffbord i vitt / ekRunda och ovala soffbord är en modell som blivit väldigt populära och det är inte utan anledning då en rund design ofta passar väldigt bra tillsammans med en soffgrupp runt om eller när men har en soffa med divan eller schäslong.

Runda soffbord kan även vara praktiskt om man har små barn då man eliminerar vassa kanter att springa in i vilket alltid är uppskattat. Förvaringsmöjligheterna för runda och ovala soffbord brukar dock vara lite mer begränsat.

Köpa till bra pris online

Att köpa soffbordet online gör att du får tillgång till ett så enormt mycket större utbud än vad du annars skulle fått. Vi pratar hundratals soffbord i olika modeller vilket gör det lättare för dig att hitta en modell som passar hos just er. Följande butiker har ett väldigt bra utbud av ovala och runda soffbord.

Furniturebox Furniturebox
Hos Furniturebox hittar du ett stort antal ovala och runda soffbord. De har såklart även flera vita modeller. De erbjuder både fri frakt och fria returer!
Confident-Living Confident Living
Letar du efter unika, lyxiga och kanske soffbord designat av lite kändare tillverkare så är detta butiken att spana in. De har ett bra utbud med varierad prisklass och även fri frakt över 500 kr.

Glöm inte titta på de andra butikerna som vi listar för att se deras utbud av soffbord.

Vita runda soffbord

Vitt runt soffbordVita soffbord är något som varit populärt under ett bra tag nu och det är inte så konstigt med tanke på den stilrena designen som färgen medför. Dessutom finns det bra möjligheter att kombinera t.ex. en vit skiva med ben i ek.

Eftersom vita soffbord är så pass populära som de är så finns det även en stor uppsjö av runda soffbord i den färgen bland de butiker vi listar ovan. Det borde inte vara några problem att hitta ett vitt soffbord där som har de mått och den design som du eftersöker.

Vitt brukar kombineras väldigt bra med ek, metall och svart. Det finns väldigt många trevliga varianter där man bland den vita färgen med något annat och det är något du bör ta en titt på även om du gillar vitt till den grad att du önskar att hela soffbordet går i det.

Små och runda soffbord

Runda soffbord som är små är ett perfekt val om du har en liten plats. Detta är t.ex. vanligt om du köper en soffa som har två divaner eller en divan och en schäslong. Ytan som blir kvar att sätta ett soffbord på brukar då inte vara så stort och det är vanligt att diametern måste vara 90 cm eller mindre.

Om man måste köpa små soffbord för man ont om plats så är runda modeller oftast bäst. De tar bort kanterna och lämnar mer plats där hörnen annars skulle varit. På butikerna ovan kan du hittar väldigt små soffbord som är allt ifrån 40-50 cm i diameter. Det borde inte vara något problem att hitta ett soffbord som passar din soffa.

Förvaring, lådor och fack

Runt soffbord med förvaringFörvaring i form av hyllplan, lådor och fack brukar vara sämre på just runda och ovala soffbord. Det faller sig dock ganska naturligt då just lådor är svårt att designa när du har en rund möbel. Men det finns undantag så se till att ta en titt på utbudet som vi hänvisar till.

Ett extra hyllplan brukar vara den vanligaste formen av förvaring på runda soffbord. Dessa ger då möjligheten att få undan lite tidningar och kontroller men det brukar inte medföra att de är helt dolda.

Kommentarer är stängda