Soffbord i betong

soffbord i betongBetongmönstrad eller betongfärgade möbler har blivit väldigt intressanta de senaste åren och visst har betongen en ganska unik karaktär som passar sig bra i vissa sammanhang. För soffbord är detta ett typexempel där fler och fler letar efter just soffbord i betong.

I ärlighetens namn är det dock sällan betong du får utan du får ett soffbord med laminatskivor färgade eller mönstrade efter betong. Det finns väl flera orsaker till varför inte riktig betong används och det har säkert med att de i i vissa fall är poröst, suger åt sig vätska och väger ganska mycket. Så med betongmönstrad laminat kommer man helt enkelt runt dessa problem.

Köp soffbord i betong

Om soffborden var tillverkade i faktiskt betong så hade de kunnat vara dyra att dels tillverka men även skicka. Laminatmönstrade soffbord i betong är betydligt billigare vilket gör att du kan få riktigt snygga soffbord till bra pris.

Klicka här för att se butikerna som säljer soffbord med laminatmönstrad betong.

Vardagsrumsbord och sidobord

Om du vill matcha andra möbler i betong så kan det vara intressant att titta på både sidobord och vardagsrumsbord som också finns i betong.

Just sidoborden är perfekta om du har en soffgrupp där du vill täcka igen en yta med ett snyggt sidobord samtidigt som du får en bra plats att placera en lampa eller andra inredningsdetaljer på. Sidobord är rätt enkla att hitta i betongmönstrad laminat.

Kommentarer är stängda